Yüksekokulumuzda 1.Geleneksel Mezuniyet Pilav Şenliği yapıldı.

Yüksekokulumuzun Bahçesinde 25 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de başlayıp 20.00’e kadar süren programa İlçe Kaymakamı Kamil GÜZEL, Belediye Başkanı Muammer SARI, Rektör Prof. Dr. Sabri GÖKMEN, Genel Sekreter Ahmet TÜFEKÇİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mevlüt BALTA, Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa AVCI, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hidayet AKMAN,  Strateji Geliştirme Daire Başkanı Vedat ERDOĞAN, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Hıdır METİN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Seyit YILDIRIM, Bilgi İşlem Daire Başkanı Vekili Kerem GENCER, İlçe Emniyet Amiri Habip AVCI, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.
      Yüksekokulumuzun bahçesinde çuval yarışı, su içinde elma yeme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma, yoğurt yeme gibi oyunlar oynayan öğrencilerimiz, gün boyu sıcak bir ortamda sohbet edip canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Okulumuzun Personelleri ile mezunlar, oyunlara birlikte katılarak unutulmayacak bir mezuniyet programı gerçekleştirildi. Sac böreği, etli pilav gibi ikramlar gün boyu sürdü.
      Yüksekokulumuz öğrenciler arasında yapılan voleybol ve masa tenisi turnuvalarında şampiyon olan öğrencilere ve gün boyu süren eğlenceli oyunlarda birincilik kazananlara, hediyeleri ve şampiyonluk kupaları verildi.
     Ödüllerin dağıtılmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sabri GÖKMEN öğrencilemizle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Mezun öğrencilerin aileleriyle ve programda ikram hizmetlerini yapan personelle de ilgilenip teşekkür etmesi büyük takdir topladı.
     Mezunların aileleri ve üniversite personelinin, mezuniyet gururunu birlikte yaşadığı programın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sabri GÖKMEN, Genel Sekreterimiz Ahmet TÜFEKÇİ ve Üniversitemiz Daire Başkanları, yeni yapılacak Yüksekokul Binasının inşaat alanını gezmek ve incelemeler yapmak üzere okulumuzdan ayrılması ile şenlik programı sona erdi.