Okulumuzda Yerel Yönetimler Semineri Yapıldı - 04/04/2011

Kazımkarabekir’ de Yerel Yönetimler Semineri

Okulumuzda “Yerel Yerinden Yönetimler Topluluğu” tarafından 29/03/2011 tarihinde Yerel Yönetimler Semineri yapılmıştır.

Seminere üniversitemizin İİBF’den öğretim üyesi Doç.Dr. Ercan Oktay, Kazımkarabekir M.Y.O. ‘dan Öğr.Gör. Mustafa Atay ve İİBF’den Ar.Gör. Alper Özmen konuşmacı olarak katılmışlardır. Seminere “18 Mart Şehitler Haftası” dolayısıyla 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız’ ın okunmasıyla başlanmıştır. Konuşmaya ilk olarak başlayan Öğr.Gör. Mustafa Atay , yerel yönetimlerin tarihi gelişi hakkında ön bilgi vererek seminerin açılışını yapmıştır. Daha sonra Ar.Gör. Alper Özmen’de Kamu’da Etik konusuna değinerek özellikle kamuda yolsuzlukların topluma etkilerini vurgulamıştır. Son olarak ise Doç.Dr. Ercan Oktay ise yerel yönetimlerin işleyişi ve yerel yönetimlerle ilgili gündemde olan konular hakkında dinleyicilere bilgi aktarmıştır.