Çağrı Merkezi Hizmeti Firmalarından ProtoCall Center Öğrencilerimizle Buluştu.

Okulumuz , Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümümüzün öncülüğünde yepyeni ve  farklı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. ProtoCall Center Operasyon Müdürü  Murat ÖZKAN; Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Program olarak da okulumuzun en yeni bölümü olan ve bu dönem itibariyle ilk mezunlarını verecek olan Çağrı Merkezi  Hizmetleri Bölümü’nün öğrencileri başta olmak üzere , katılım sağlayan tüm öğrencilerimize çok hızlı gelişen bu sektörün yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler sunan Murat ÖZKAN, Çağrı Merkezi  Hizmeti  sektörü hakkında önemli tespitlerde bulundu.

Özkan, verdiği çağrı merkezi hizmetlerinin yanında müşterilerinin satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmalarına yönelik veri üreterek  sosyal medya yönetimi, mailing gibi birçok alanda müşterilerine daha fazlasını sunan sektörün, bir firma çalışanı olarak ,birikimlerini ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Öğrencilerimize bu alanın neler getirdiği, kariyer plânlama anlamında gelecekteki yapıları hakkında bilgiler verildi.Her anlamda son derece verimli geçen etkinliğe öğrencilerimiz çok yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinliğe  Meslek YüksekOkulu’muz Müdürü Abdulbaki Pınar , çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı. Etkinlik sonunda Murat ÖZKAN’a onur plaketi takdim edilerek  etkinliğimiz son buldu.