Sağlık Bakanlığına ve Türkiye Büyük Millet Meclisine Teknik Gezi Düzenledik.

17 Ekim 2016 tarihinde; Yüksekokulumuz öğrencileri ve öğretim görevlilerinin katıldığı ; özellikle Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik mesleği açısından önemli  kurumlar olan Sağlık Bakanlığı’na ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne  teknik gezi düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı’nda  Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kamil TÜRKMEN ile görüşülüp sağlık sektörü ve Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik programının geleceği hakkında bilgi alındı. Ayrıca öğrencilere soru-cevap şeklinde  seminer de verildi. Böylece ,Sekreterlik mesleğinin incelikleri, gerektirdiği nitelikler, kariyer yolları gibi konularda öğrencilerle mesleki tecrübeler paylaşıldı ve bunlarla birlikte kendi başarı hikâyeleri de anlatılarak  öğrencilerin soruları cevaplandı.

Ayrıca öğrencilerimize rehber eşliğinde Meclis Genel Kurulu gezdirilerek, Genel Kurul yerleşme ve çalışma düzeni hakkında bilgi verildi.

Ankara’nın simgelerinden olan Anıtkabir’in de ziyaret edildiği, her anlamda, son derece verimli geçen ve de öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği teknik gezide Ankara’nın tarihi ve kültürel mekânlarını tanıma imkânı da bulan öğrenciler bol bol fotoğraf çekme fırsatı da yakaladılar.